Glimt fra vikingetiden

kr. 349,00

Spændende bog med forskellige artikler om vikingetiden – deriblandt emner som vikingeskibet i liv og død, fjerne steder og forbindelser, kult og religion, grave og gravgaver, silke og smykker samt mønt- og detektorfund.

Kategorier: ,

Beskrivelse

I 2020 havde Danske Amatørarkæologer 30-års jubilæum. Redaktionen på Fund&Fortid har i den anledning samlet 30 artikler, skrevet af vikingetidsforskere og amatørarkæologer, som velvilligt stillede op med små og store, kendte og ukendte, beretninger om mange af vikingernes laden og gøren.

Bogen indeholder artikler om emner som blandt andet vikingeskibet i liv og død, fjerne steder og forbindelser, kult og religion, grave og gravgaver, silke og smykker samt mønt- og detektorfund.

Bogen, med undertitlen ᚢᛁᛦ : ᛏᛅᛚᚢᛘ : ᛏᛁᛚ : ᛁᚦᚢᛅᚱ (Vi taler til jer) er på 280 sider og spækket med gode skarpe fotos af såvel landskaber og kort, som af miljøer og genstande.

Glimt fra Vikingetiden er tilegnet Dronning Margrethe i anledning af hendes 80-års fødselsdag 16. april 2020, og direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst, har skrevet en hilsen til dronningen.

280 sider.

3. oplag.

Du kunne også være interesseret i...