Om museet

Leder du efter en bestemt medarbejder? Her finder du listen over alle ansatte ved Nordjyske Museer.
Vi søger regelmæssigt nye kollegaer, og her kan du se aktuelle jobopslag, samt hvordan du sender en uopfordret ansøgning.
Nordjyske Museer arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
Som statsanerkendt museum arbejder vi med indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling. Vores opgave er at bidrage til forståelse af både den nære og den fjerne verdens udvikling, og hvordan mennesker trives og virker i den.
Nordjyske Museer er en selvejende institution, som har en bestyrelse bestående af 12 medlemmer.
Nordjyske Museer arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner.
På vores mange museer gør vi historien nærværende. Vores sponsorer bidrager til, at vi til stadighed kan kortlægge fortiden, gøre den levende for nutiden og bevare den for fremtiden. Det er vi meget taknemmelige for.
Her kan du læse museumsdirektørens beretning om årets gang på samtlige udstillingssteder i 2021.
Nordjyske Museer arbejder tæt sammen med en række frivillige og museumsforeninger. Mød dem her
Som en del af Nordjyske Museers formidling udgiver vi løbende forskellige publikationer i form af bøger og årbøger. Der udarbejdes desuden kulturhistoriske rapporter i forbindelse med arkæologiske udgravninger. Disse er også tilgængelige for offentligheden.
Cirka hvert 10. år skal alle statsanerkendte museer gennemgå en kvalitetsvurdering af Slots- og Kulturstyrelsen. Nordjyske Museer blev vurderet i 2018.
Find adresser og telefonnumre til udstillingstederne, find en medarbejder eller se, hvordan du donerer genstande.