Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med et besøg i Koldkrigsmuseet REGAN Vest.

Billetter

Kan man købe billet, når man ankommer til museet?
Nej. Der er en begrænset kapacitet i bunkeranlægget, og det er ikke muligt at lukke alle ind. Derfor skal man på forhånd booke en billet online inden sit besøg. Book billet her.

Har vi børnebilletter?
En billet til en rundvisning i bunkeren koster 260 kr. plus 10 kr. i gebyr uanset alder. Vi anbefaler ikke, at børn under 12 år deltager, da udstilling og emne taler til et voksent publikum.

Hvordan bestiller jeg billet til en med ledsagerkort?
I forbindelse med onlinebestilling af billetter i billetsystemet, er det muligt at booke en gratis ledsagerbillet.

Vi er mere end ti personer. Hvordan køber jeg billetter til samme rundvisning?
I billetsystemet kan du købe op til ti almindelige billetter pr. rundvisning. Ønsker du flere billetter, skal du købe en gruppebillet til minimum ti personer. Kontakt billetkontoret via denne formular. Bemærk, at der maksimalt er plads til ti gæster på samme rundvisning. Er I mere end ti, skal I derfor købe flere gruppebilletter.

Vi er en gruppe eller forening, som gerne vil på rundvisning i bunkeren samlet. Kan det lade sig gøre?
Der er plads til ti personer på en rundvisning, men det er muligt at købe flere rundvisninger, som afholdes efter hinanden med et kvarters interval. Bemærk, at man køber hele rundvisninger, dvs. enten 10, 20, 30, 40 eller 50 billetter. Kontakt billetkontoret via denne formular.

Er det muligt at få refunderet eller bytte billetterne til en anden dag?
Det er ikke muligt at få refunderet eller bytte billetter købt i almindeligt løssalg. Se generelle vilkår for billetter købt ved Nordjyske Museer her.

Hvordan kan jeg betale?
Ved køb af billetter online betales med betalingskort. Større grupper, foreninger mv. har mulighed for at få tilsendt faktura og/eller betale via EAN-nummer.

Jeg har mistet min billet – hvad gør jeg?
Har du mistet din billet, kan du downloade den på ny i mailen med din ordrebekræftelse. Har du ikke længere den mail, kan du i god tid inden arrangementets afholdelse kontakte museet på telefon +45 99 31 74 00. Vi kan annullere den oprindelige billet og sende en ny. I den forbindelse accepterer du, at Nordjyske Museer på forlangende kan stille krav om identifikation og legitimation i fornødent omfang i forbindelse hermed. En genfremsendelse kan ikke garanteres. Det er dit eget ansvar at opbevare din billet frem til arrangementets afholdelse.

Før besøget

Hvornår skal jeg ankomme?
Rundvisningen i bunkeren begynder præcis på det angivne tidspunkt på din billet, og det er ikke muligt at støde til senere. Kom derfor i god tid – senest et kvarter før.

Hvad med parkering?
Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Koldkrigsmuseet REGAN Vest. Du kan i forbindelse med dit billetkøb booke en gratis p-billet, der giver adgang til p-pladsen. Vi kan ikke garantere parkeringsplads til alle. Vi opfordrer til samkørsel.

Hvad består museet af?
Koldkrigsmuseet REGAN Vest består af flere elementer. En billet til bunkerrundvisningen giver også adgang til udstillingerne i velkomstbygningen samt maskinmesterboligen. Det er gratis at benytte vandrestierne i terrænet over bunkeren.

Kan jeg se udstillingen på museet uden rundvisning i bunkeren?
Nej. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at se udstillingen i velkomstbygningen eller besøge maskinmesterboligen uden at købe billet til en bunkerrundvisning.

Undervejs

Er det tilladt at fotografere i bunkeren?
Nej. Fotografering er tilladt i udstillingerne og maskinmesterboligen, men af hensyn til flow i rundvisningerne er det ikke tilladt at fotografere i bunkeren.

Hvor lang er rundvisningen?
Selve rundvisningen i bunkeren varer ca. 1,5 time og er ca. 2 km lang. Vi anbefaler derfor praktisk fodtøj.

Kan jeg komme på toilettet undervejs?
Det er ikke muligt at benytte toiletterne i bunkeren. Du kan i stedet benytte toilettet i velkomstbygningen, inden rundvisning begynder.

Kan jeg have min rollator med?
Bunkeren er bygget i 1960’erne, og der er mange trapper og små gange. Adgangsforholdene gør derfor, at det ikke er muligt at medbringe rollator og lign. i bunkeren.

Tilgængelighed og handicapforhold
Velkomstbygningen med café, shop og udstilling har gode forhold for gangbesværede, og der er handicaptoilet.
Bunkeranlægget har mange trapper og små korridorer, og derfor ikke indrettet til kørestol, rollator eller servicehunde. Rundvisningen er 2 km lang og varer 1,5 time uden mulighed for at hvile undervejs.
Maskinmesterboligen samt stierne i terrænet er ikke tilgængelige for kørestol og rollator.
Servicehunde er tilladt alle steder undtaget i bunkeranlægget. 

Andet

Kan jeg købe mad i museumscaféen?
Ønsker du at spise i museets café, kan du booke maden på forhånd i forbindelse med dit billetkøb. Maden kommer fra en ekstern leverandør og tilberedes ikke i caféen. Kommer du i tanke om, at du gerne vil bestille mad, efter du har købt billetter, kan du gøre det via linket i den kvitteringsmail, som du har modtaget i forbindelse med billetkøbet. Det er muligt at købe varme og kolde drikke samt diverse kager uden forhåndsbestilling.

Må jeg spise min egen medbragte mad i museumscaféen?
Nej, men i godt vejr vil det være muligt at spise medbragt mad i haven ved maskinmesterboligen.