Henvendelser vedrørende REGAN Vest

REGAN Vest åbner i 2022.

På Nordjyske Museer glæder vi os til at åbne Koldkrigsmuseet REGAN Vest for offentligheden. Det forventes at ske i 2022.

I mellemtiden er det ikke muligt at besøge bunkeren, som bl.a. skal brand- og klimasikres samt have etableret nye nødudgange, inden vi kan tage publikum derned.

Vi forventer at åbne for forhåndsbookinger og billetsalg i sensommeren 2022.

Du er meget velkommen til at følge arbejdet med bunkeren og det nye museum på REGAN Vests facebookside.

Du kan også med fordel tilmelde dig museets nyhedsbrev, hvor vi også fortæller nyt om både REGAN Vest og andre emner. Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvis du alligevel gerne vil tilkendegive din interesse, er du velkommen til at udfylde formularen herunder.

Nordjyske Museer fik med finanslovsforliget for 2017 overdraget ansvaret for at åbne REGAN Vest som museum – et arbejde, vi længe har været i gang med, og som kommer til at strække sig over de kommende år.

I den mellemliggende periode er anlægget ikke tilgængeligt for publikum. Det er derfor ikke muligt at booke rundvisninger eller på anden måde få adgang til anlægget.

Vi får hver uge mange henvendelser fra personer, der har en interesse for REGAN Vest, og vi kan desværre ikke påtage os at svare alle. Men såfremt du bruger formularen herunder, vil din henvendelse blive registreret i vores system og set af relevante personer.

Vi opfordrer også til, at du tilmelder dig museets nyhedsbrev, hvor vi løbende holder vores læsere opdateret på, hvad der sker med REGAN Vest. Du kan tilmelde dig her:  Nyhedsbrev

    Kontaktoplysninger: