Skeletværksted og knoglejagt

Skeletværksted og knoglejagt

Skeletværksted

Der venter en uhyggelig efterårsferie på Aalborg Historiske Museum. Du kan blandt andet besøge skeletværkstedet og være med til at lave kranier og andre skeletdele, som du kan pynte dig selv eller dit værelse med.

I værkstedet er der mulighed for at støbe kranier af gips, lave skeletsprællemænd af perler eller klippe uhyggelige kraniemasker. Du kan også tegne en uhyggelig og skrækindjagende tegning, som vi laver til en badge, du kan sætte på tøjet eller tasken. Endelig kan du også tage en t-shirt, en mulepose eller andet stof med hjemmefra og dekorere den med stoftryk med kranier og knogler.

Skeletværkstedet er indrettet til de 4-10-årige, og der er åbent mandag 18. oktober til torsdag 21. oktober 2021 kl. 11-14.30.

Det kræver ikke forhåndstilmelding, men det koster 50 kr. til materialer. Fri entré til museet for alle under 18 år.

Jagten på de forsvundne knogler

Arkæologen Gyda har været på udgravning og fundet en masse knogler. Men mens hun har gået rundt på museet og kigget på udstillingerne for at finde ud af, hvad knoglerne passer til, har hun tabt nogle af dem. Hvis du hjælper Gyda med at finde de forsvundet knogler, får du en lille findeløn.

Jagten på de forsvundne knogler henvender sig til børn i alderen ca. 4-10 år.

Det er gratis at lede efter knogler, når evt. entré er betalt.

Du kan gå på knoglejagt i hele museets åbningstid: mandag-lørdag kl. 10-17.