Cirkustræning i luftakrobatik for store og små

Cirkustræning i luftakrobatik for store og små

Har du en cirkusartist gemt i maven? Så har du nu mulighed for at lære klassiske cirkustricks og luftakrobatik fra de bedste, når artister fra Salling Cirkus Kids lørdag 17. juni afholder cirkustræning på Cirkusmuseet i Rold.

I den hyggelige manege i museets gamle Ridehus kan du blandt andet lære at jonglere med en diabolo eller lave spektakulære luftakrobatik i stofliner eller trapez. Der er plads til både børn og voksne, og sværhedsgraden tilpasses de enkelte deltagere. Det bliver en spændende eftermiddag, hvor der både er chance for at lære noget nyt, udfordre ens krop og have det sjovt samtidig.

Børne – og ungdomsartisterne i Salling Cirkus Kids er nogle af de bedste i Danmark. De optræder mange steder – fx har en del været med i Cirkus Summarum, mens andre har deltaget i shows og projekter i Ungarn, Norge og USA.

Minimumsalder: 6 år.

Forud for cirkus-workshoppen kan Salling Cirkus Kids opleves i en forrygende forestilling samme sted. Billetter hertil skal købes særskilt.

En billet til cirkus-workshoppen giver også gratis adgang til udstillingerne på Cirkusmuseet.

Arrangementet laves i samarbejde med Cirkushusets Museumsforening, og både foreningen og Rold Skov Turistforening har doneret midler til arrangementet.