Wenn der (atom)krieg kommet.

kr. 200,00

Bogen er en mangefacetteret fortælling om de hemmelige danske beredskabsplaner under den kolde krig. Den opruller fortællingen om Danmarks frygt og håb under den kolde krig, og der kastes lys på nogle af de hemmeligholdte planer, som efter Murens fald lige så stille blev lagt i skuffen. Tysk udgave.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bogen er en mangefacetteret fortælling om de hemmelige danske beredskabsplaner under den kolde krig.

I Danmark iværksatte myndighederne omfattende, men hemmelige planer, der skulle sikre befolkningens og det danske demokratis overlevelse i tilfælde af krig. Denne bog leverer den første samlede fortælling om den vidtforgrenede civile koldkrigsplanlæg­ning, der skulle redde Danmark igennem en mulig 3. verdenskrig.

Hvis (atom)krigen kommer opruller fortællingen om Danmarks frygt og håb under den kolde krig, og der kastes lys på nogle af de hemmeligholdte planer, som efter Murens fald lige så stille blev lagt i skuffen.

Bogen er skrevet af Ulla Varnke Sand Egeskov og Bodil Frandsen, der begge er museumsinspektører ved Nordjyske Museer og aktive i arbejdet med forskning og formidling ved Koldkrigsmuseet REGAN Vest.

Du kunne også være interesseret i...