Flugtrute Østersøen

DKK 329,95

Flugtrute Østersøen er den dokumentariske fortælling om østtyskernes dramatiske kamp for frihed ved at vælge flugten over Østersøen mellem DDR og Danmark. Mere end 6000 forsøgte, men chancen for at slippe uset gennem den skarpt bevogtede kystlinje og over Østersøen var minimal. Færre end 1000 havde heldet med sig. Det fortællingen om de ukendte dramaer fra en tid, der ikke ligger langt væk.

Kategori:

Beskrivelse

Flugtrute Østersøen er den dokumentariske fortælling om østtyskernes dramatiske kamp for frihed ved at vælge flugten over Østersøen mellem DDR og Danmark. Mere end 6000 forsøgte, men chancen for at slippe uset gennem den skarpt bevogtede kystlinje og over Østersøen var minimal. Færre end 1000 havde heldet med sig.

Bogen fortæller historien om e række mennesker, som tog valget og flygtede. Nogle af dem, der var heldige. Og nogle af dem, som ikke slap over. Men det er også beretningen om danskere, der havde modet til at hjælpe de flygtende naboer. Det fortællingen om de ukendte dramaer fra en tid, der ikke ligger langt væk.

Forfatter: Jesper Clemmensen

Du kunne også være interesseret i...