Ungarbejder til servicejob på Koldkrigsmuseet REGAN Vest

Ungarbejder til servicejob på Koldkrigsmuseet REGAN Vest

Vil du hjælpe med praktiske opgaver i weekenderne?
Hvis du er imellem 15 og 17 år, og du synes, at det kunne være spændende at arbejde på et meget anderledes museum, og du kan svare ja til følgende;

  • du kan arbejde selvstændigt?
  • du er punktlig?
  • du er i god fysisk form?
  • du er frisk på at arbejde 60 meter under jorden, og du er ikke bange for flagermus 😊

Så kan vi tilbyde dig

  • Et spændende weekendjob
  • Faste vagter hver 3. weekend
  • Mulighed for ekstravagter på helligdage og i skoleferierne
  • Et job hvor du skal klargøre og transportere smørrebrød m.m. ned i vores kantine i bunkeren, og hvor der er lettere forfaldne opgaver som f.eks. rengøring eller oprydning
  • Løn og øvrige vilkår ifølge overenskomst med FOA

Vi vurderer løbende ansøgningerne, og vil derfor opfordre dig til at søge jobbet hurtigst muligt. Ind til videre har vi brug for 3 ungarbejdere.

Du vil blive ansat hos Nordjyske Museer. Vi har museumsafdelinger 13 steder i Nordjylland, hvor REGAN Vest er det nyeste museum. I REGAN Vest er vi næsten 50 medarbejdere. REGAN Vest ligger på følgende adresse: Røde Møllevej 26, 9520 Skørping.

Ansøgning
Vi skal have din motiverede ansøgning på maksimalt én side og CV – samt evt. relevante bilag – snarest muligt. Du skal uploade ansøgning ved at følge linket, CV samt eventuelle bilag.
Alle ansøgninger behandles fortroligt og i henhold til gældende GDPR-forordninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Pernille Elvej Madsen
tlf. 2519 7482.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning her: Søg jobbet.

Om os
Nordjyske Museer er et statsanerkendt museum med 13 udstillingssteder og dertil yderligere adresser. Arbejdspladsen har cirka 80 fastansatte medarbejdere samt en del sæsonmedarbejdere og projektansatte. Vi omsætter årligt for ca. 70 mio. kr. Heraf er omtrent 35 % tilskud fra kommuner og stat.

Vores kerneværdier
På Nordjyske Museer giver vi historien liv.
Med udgangspunkt i de autentiske steder, genstande og fortællinger formidler vi vores fælles fortid – både den nære og den, der kigger ud i verden.
Vi skaber indblik og udsyn for vores gæster, så vores forskning bliver nærværende, og formidlingen bliver identitetsskabende.
Vi møder vores gæster i øjenhøjde, og vi har fokus på at give dem og vores mange samarbejdspartnere den bedst mulige service – både på museerne og i det digitale møde.