Støt museet og få fradrag

Støt museet og få fradrag

Hjælp os med at gøre det mere attraktivt at være frivillig på vores museer.

Nordjyllands Historiske Museum har 14 udstillingssteder, og til mange af disse er knyttet foreninger af frivillige, der i stort og småt bidrager til at give vores gæster gode oplevelser. Det er vi meget taknemmelige for, og vi vil gerne udbygge og pleje vores samarbejde med både nuværende og kommende frivillige.

Du får fradrag

Med et beskedent økonomisk bidrag på 200 kr. kan du være med til at støtte dette arbejde.

Din støtte er fradragsberettiget for dig, og hvis vi inden 31.12. 2018 formår at indsamle minimum 101 donationer af hver 200 kr. får vi adgang til en momskompensationsordning, der betyder, at dit bidrag får en værdi af 1.000 kr. for os.

Du kan støtte som privatperson eller som virksomhed. Hvis du oplyser dit CPR/CVR-nummer, kan SKAT registrere det skattefradrag, du kan få for dit støttebeløb. Vi garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Fradragsværdien er ca. 32 pct. af donationsbeløbet. Skattefradraget gives iht. reglerne i ligningslovens §8a.
Det er en forudsætning, at dit bidrag er modtaget inden 31. december 2018.

Du kan støtte på flere måder

Her kan du købe et donationsbevis online

Bemærk venligst, at ovenstående link desværre ikke virker i alle versioner af internetbrowseren Explorer. Hvis du oplever problemer, kan du klikke her

Gavebidrag kan også indbetales på museets konto i Danske Bank registreringsnummer 3201 konto 3402 189002. I tekstfeltet skal du skrive FD og dit CPR-nummer. Så sørger vi for, at du får fradraget.

Ønsker du udelukkende at indbetale et støttebeløb, dvs. uden at få skattefradrag, skal du ikke oplyse dit CPR/CVR-nummer.

På forhånd tusind tak for din støtte.

Med venlig hilsen
Lars Christian Nørbach
Museumsdirektør, ph.d.