Fotoudstilling om REGAN Vest

Fotoudstilling om REGAN Vest

Snart åbner Nordjyske Museer en ny dansk attraktion, Koldkrigsmuseet REGAN Vest i Rold Skov. Det nye museum byder ikke bare på rundvisninger i den autentiske bunker, men også et besøg i maskinmesterens bolig og en helt ny udstillingsbygning.

Ved Rebildporten (Rebildvej 25a, 9520 Skørping) er der netop nu opstillet en container med en udstilling, hvor du får en forsmag på de unikke oplevelser, der venter, når det nye museum åbner.

Du kan se fotos af byggeriet af koldkrigsbunkeren, fotos fra bunkeren og dens originale interiør, en række genstande, der knytter sig til det kommende museum, og du kan lytte til fortællinger fra nogle af de personer, som var med til at bygge REGAN Vest.
 
Vil du være opdateret på, hvornår billetsalg og det nye museum åbner, kan du med fordel tilmelde dig museets nyhedsbrev og følge os på Facebook.

Oplev REGAN Vest i fotobogen “REGAN Vest – Demokratiets sidste bastion”. Her kan du se en lang række ikke tidligere offentliggjorte fotos fra bunkeren, og bogen tager dig med på en fascinerende rejse gennem en uberørt tidslomme fra Den Kolde Krig.
Hold dig opdateret om REGAN Vest, spændende arkæologiske fund, arrangementer og nye udstillinger ved Nordjyske Museer – og deltag hver måned i lodtrækningen om en præmie fra en af vores museumsbutikker. Abonnerer du på nyhedsbrevet, får du som den første besked om åbningsdato og billetsalg.
På den officielle facebookside for Koldkrigsmuseet REGAN Vest kan du følge arbejdet med etablere det nye museum, og der kommer her små sjove historier om REGAN Vest m.m.