Vikinger i kamp – krigerskole for børn

Første weekend i juli indtages Vikingegården af vikingekrigere fra den lokale kampgruppe Nidhug. Som besøgende kan du møde krigerne i alt deres udstyr og høre mere om datidens våben, og hvordan de blev brugt, når vikingerne var i kamp eller på togt langt hjemmefra.

Der afholdes begge dage flere opvisninger, hvor man kan opleve krigerne i nærkamp, og der ligeledes krigerskole for børn, hvor de får et indblik i den side af vikingelivet.

De præcise tidspunkter for opvisninger og krigerskole afhænger af, hvornår der er flest besøgende.

Vedr. corona / COVID-19

Vikingemuseet Fyrkat følger naturligvis myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer vedr. corona / COVID-19. Det betyder, at du som museumsgæst fortsat skal bære mundbind eller visir, når du er indendørs, og at du skal fremvise et gyldigt coronapas eller et negativt testsvar, der er max 72 timer gammelt.

Børn under 15 år fritaget for COVID-19 test.
Børn under 12 år fritaget for mundbind/visir.