Northern Winter Beat 2019 – Hjalte Ross

Northern Winter Beat 2019 – Hjalte Ross

Northern Winter Beat 2019 byder på en lang række koncerter i Aalborg i dagene 24., 25. og 26. januar. Det er både på etablerede spillesteder som Studenterhuset, Huset i Hasserisgade og Skraaen, men også andre mere utraditionelle steder.

Gråbrødrekloster Museet er derfor glade for at kunne byde musikfestivalen indenfor endnu engang. Der er således koncerter tre meter under Algades pulserende handelsliv midt mellem de flere hundredårige ruiner af Gråbrødrekloster.

Der afholdes koncert i Gråbrødrekloster Museet fredag 25. januar 2019 og lørdag 26. januar – begge dage kl. 17.

Lørdag 26. januar kl. 17: Hjalte Ross

Hjalte Ross udgav sit debut album ”Embody” i November 2018.

Pladen, der er produceret af John Woods ( Pink Floys, Nick Drake, Nico m.fl.), har fået lutter rosende anmeldelser i både ind- og udland. Et album, der reflekterer over en bred palet af følelser. Det klarsynede og følsomme i Ross’ rolige stemme og modige fingerpil giver ”Embody” den intense følelse af afsondret lyd af tidløshed.

Senest er Hjalte nomineret til de danske musikkritikeres pris, Steppeulven, som ”Årets håb”. Årets Steppeulve uddeles 2. februar på Bremen Teater i København.

Hjalte Ross giver koncert i Gråbrødrekloster Museet i forbindelse med Northern Winter Beat 2019. Foto: Northern Winter Beat.

Du kan læse mere om Northern Winter Beat 2019 på www.winterbeat.dk