Fåredag på Boldrup Museum

Fåredag på Boldrup Museum

Fåredag på Boldrup Museum er en tradition med et væld af spændende og sjove aktiviteter.

Fåredagen er det største arrangement, der bliver afholdt på museet i årets løb, og dagens forskellige aktiviteter plejer da også at tiltrække mange hundrede gæster fra nær og fjern. Som titlen antyder, så er museets får en vigtig ingrediens i programmet, og gæsterne kan blandt opleve Karsten ’Kortbuks’ Hansen klippe får.

Udover fåreklipningen, som jo har lagt navn til dagen, så kan du blandt andet opleve høst- og markarbejde med heste, få en tur i hestevogn, se en opvisning med en fantastisk dygtig skovhest, bage pandekager over bål, prøve dine færdigheder som bueskytte eller koge bolsjer.

Du kan også møde en stenhugger, se en arbejdende smed eller handle i forskellige salgsboder med grøntsager, honning, husflid og meget andet. Og så kan du ikke mindst møde den rare skovtrold i museets skov.

Der vil cirka kl. 12.00 helt som traditionen foreskriver være grillstegte lammekøller/kamsteg og pølser med det hele samt det store sydhimmerlandske kagebord med mange forskellige kager.

Der vil desuden være forskellige salgsboder Der er i år mulighed for at hæve kontanter, betale med MobilePay og Dankort.