Åbning af ny udstilling: Velkommen til Karolinelund

Åbning af ny udstilling: Velkommen til Karolinelund

Aalborg Historiske Museum åbner 10. februar en ny særudstilling om det kendte Tivoliland Karolinelund, som gennem mere end et halvt århundrede begejstrede aalborgenserne og andre, der kom til byen.

Den farverige udstilling fortæller historien om tivoliet og bringer med garanti mange nostalgiske minder frem. Du møder blandt andet Pjerrot, karusselhesten, uhyggelige trolde og djævlen fra spøgelseshuset, og du kan opleve dig selv i sjove og skæve udgaver i spejle fra spejlhallen.

På åbningsdagen er der ægte tivolistemning med candyfloss og popcorn til børnene og fortællinger om gamle dage for de voksne. Tidligere tivolimedarbejdere og medlemmer fra Lind-familien, der i mange år ejede tivoliet, kigger forbi med billeder og anekdoter i tidsrummet 13-15. Er du en af de mange, der gennem årene har fejret blå mandag i Karolinelund, så er det en sand tur ned ad memory lane.

I dagens anledning er der også indrettet et hurlumhejhus for børn og barnlige sjæle. Her er der blandt andet ansigtsmaling, mulighed for at prøve lykken i fiskedammen og på lykkehjulet, og du kan træne din kastepræcision og koncentrationsevne med dåsekast.

Gratis entré og turarmbånd gældende til hele dagen.