Sankt Hans bål ved Lindholm Høje

Sankt Hans bål ved Lindholm Høje

Traditionen tro inviterer Nordjyllands Historiske Museum til en stemningsfuld Sankt Hans aften på det naturskønne område ved Lindholm Høje Museet. Det bliver en smuk sommeraften med toner fra den danske sangskat ved kammerkoret Coro Misto og båltale ved Preben Bang Henriksen, medlem af Folketinget for Venstre, Aalborg Nord kredsen. 

Inden båltale og skønsang er der mulighed for at få stillet sulten i Café Lindholm, der byder på en speciel Sankt Hans buffet, og ude på plænen kan man møde den lille slagter med den store grill – eller bare købe sig en kop kaffe. 
Er man i stedet sulten efter lidt historiefortælling, er der mulighed for at dykke ned i både vikingetiden og oldtiden i museet, som denne aften har fri entré fra kl. 17.

Coro Misto er et kammerkor bestående af sangere i miljøet omkring ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det øvrige musikliv i Aalborg. Koret har eksisteret siden 1991. I den periode har det gennem koncerter og radiooptagelser markeret sig i det nordjyske musikmiljø som et kammerkor af høj standard. Koret dirigeres af Søren Birch. I 2000 blev Coro Misto optaget i Foreningen Danske Kammerkor og har desuden vundet konkurrencen “Holmboe i Horsens”. Denne midsommeraften er det primært den danske sangskat, der er på repertoiret.
Læs mere her: https://www.coromisto.dk/