Ole Lund Kirkegaard-festival: Teatersjov for børn og voksne

Ole Lund Kirkegaard-festival: Teatersjov for børn og voksne

Orla Frøsnapper, Gummi-Tarzan, Hodja fra Pjort og Lille Virgil. De fleste kender Ole Lund Kirkegaards børneunivers, og nu kan du selv være med til at bringe det til live.

Fredag 18. november får du nemlig mulighed for at træde ind i en verden med narrestreger, drager og næsehorn. Det sker, når Nordjyske Museer i samarbejde med Oue Idræt og Kultur børn inviterer forældre og bedsteforældre til Oue, hvor de sammen med kunstner Helle Maj Clement og museumsformidler Gert Rubæk dykker ned i Ole Lund Kirkegaards skøre og humoristiske verden i et skønt improvisationsteater.

Helle og Gert sætter scenen med rekvisitter, og de hjælper børnene med at improvisere fortællinger med inspiration fra Kirkegaards berømte bøger. Så har du en bomstærk Gummi-Tarzan i maven, så er det nu, du kan slippe ham løs.

Børn har gratis adgang, mens en voksenbillet koster 50 kr. Billetterne sælges i døren, og det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere – man møder blot op. En billet gælder desuden til en cykel-workshop, som afholdes samme sted lørdag 19. november.

Arrangementet er en del af en mindre Ole Lund Kirkegaard-festival i Oue, hvor den populære børnebogsforfatter var skoleleder fra 1965-1973. Bag festivalen står Nordjyske Museer og Oue Idræt og Kultur. Den er støttet af Sparekassen Danmark Fonden Himmerland og Kultur og Fritid, Mariagerfjord Kommune.