Jul hos møllenisserne

Jul hos møllenisserne

Søndag den 24. november 2019 – præcis en måned før juleaften – afholder Havnø Mølles Venner sit traditionelle julearrangement i samarbejde med Møllehistorisk Samling og Hadsund Egnssamling. Alle er velkomne, og der er gratis adgang for alle.

De to museer ligger side om side. I Egnssamlingen er stuerne pyntet med tidstypisk julepynt og i Møllehistorisk Samling kan børn gå på opdagelse og lede efter møllenisser, der gemmer sig i udstillingen.

I møllevennernes café kan du hygge dig med gløgg og æbleskiver, og børn kan lave deres helt egne juledekorationer eller trille havregrynskugler.

De mindste kan også male deres eget mel på Havnø Mølles Venners små håndkværne, og de får selvfølgelig det færdige mel med sig hjem, så der kan bages julekager af det.

Der er også gode muligheder for at købe gode julegaver.

Havnø Mølles Venner har i samarbejde med Hadsund Bryghus fremstillet en eksklusiv Havnø Mølle øl, som kun sælges her. Køber man fire stk. får man dem i en fin gaveæske, der egner sig fint som gave.

Den nye bog ”Havnø Mølle – fra herregårdsmølle til museumsmølle” kan naturligvis også købes, ligesom der er mange møllesouvenirs og julepynt til salg.

Indtægterne fra salget går til Havnø Mølles bevaring.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig dag og en stemningsfuld optakt til julemåneden for hele familien.