Læringstilbud på Boldrup Museum

I den magiske skov ved museet ligger heksens lille stråtækte hus. Trolden holder også til i skoven, og begge elsker de at få besøg af børn. En magisk dag med sjove bondegårdsdyr, folketro og en meget rar heks eller trold i et spændende kulturmiljø og dejlig natur. Målgruppe: Daginstitutioner, alderstrin 3-6 år. Varighed: 2½ – 4 timer. Pris: 900 kr.
I den magiske skov ved museet ligger heksens lille stråtækte hus. Trolden holder også til i skoven, og begge elsker de at få besøg af børn. En magisk dag med sjove bondegårdsdyr, folketro og en meget rar heks eller trold i et spændende kulturmiljø og dejlig natur. Fag: Dansk, natur/teknologi, billedkunst Målgruppe: Grundskole 0.-3. kl. Varighed: 3 – 5 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
Arbejdet med det daglige brød var husmandsfamiliens vigtigste arbejdsopgave. I autentiske rammer og med en legende tilgang oplever børnene arbejdet med kornet til det daglige brød. Et besøg med spændende aktiviteter, leg og sjove dyr. Målgruppe: Daginstitutioner, alderstrin 3-6 år. Varighed: 3 – 6 timer. Pris: 900 kr.
Arbejdet med det daglige brød var husmandsfamiliens vigtigste arbejdsopgave. Oplev den spændende historie og prøv selv de forskellige processer, der har sikret familien brød på bordet. Fag: Dansk, natur/teknologi Målgruppe: Grundskole 0.-3. kl. Varighed: 3 – 6 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
Arbejdet med det daglige brød var husmandsfamiliens vigtigste arbejdsopgave. Oplev den spændende historie og prøv selv de forskellige processer, der har sikret familien brød på bordet. Fag: Historie, natur/teknologi, madkundskab. Målgruppe: Grundskole 3. – 6. kl. Varighed: 3 – 6 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
Arbejdet med det daglige brød var husmandsfamiliens vigtigste arbejdsopgave. Oplev den spændende historie og prøv selv de forskellige processer, der har sikret familien brød på bordet. Fag: Historie, biologi, madkundskab, samfundsfag. Målgruppe: Grundskole 7. – 9. kl. Varighed: 4 – 6 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
I det selvforsynende bondesamfund har maden fyldt rigtig meget i det daglige arbejde. Med de gamle redskaber laver vi smør og ost og hører historien om de danske mælkeprodukter – som i dag er berømte i store dele af verden. Fag: Historie, madkundskab Målgruppe: Grundskole 4.-6. kl. Varighed: ca. 5 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune. + materialeudgift afhængigt af elevantal (ca. 200 kr.)
I det selvforsynende bondesamfund har maden fyldt rigtig meget i det daglige arbejde. Med de gamle redskaber laver vi smør og ost og hører historien om dansk mejeriproduktion, fra den private produktion på det selvforsynende landbrug til de første mejerier og andelsbevægelsens opståen. Fag: Historie, madkundskab/valgfag madkundskab Målgruppe: Grundskole 7.-9. kl. Varighed: ca. 5 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune. + materialeudgift afhængigt af elevantal (ca. 200 kr.)
Træd ud af den virkelige verden og rejs tilbage til livet på landet for 100 år siden, hvor nissen bor i de helt rigtige omgivelser oppe på kornloftet under stråtaget. Besøg nissen, giv ham risengrød, lad din fantasi få frit løb og lær en masse om livet på landet i gamle dage. Målgruppe: Daginstitutioner, bedst til alderstrin 4-6 år Varighed: 2½ – 3½ time. Pris: 900 kr.
Træd ud af den virkelige verden og rejs tilbage til livet på landet for 100 år siden, hvor nissen bor i de helt rigtige omgivelser oppe på kornloftet under stråtaget. Besøg nissen, giv ham risengrød, lad din fantasi få frit løb og lær en masse om livet på landet i gamle dage. Fag: Dansk, natur/teknologi, billedkunst Målgruppe: Grundskole 0.-3. kl. Varighed: 2½ – 4 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
Tøjvask er i dag en daglig og nem opgave; oplev hvordan det i år 1900 var et stort, langvarigt og anstrengende arbejde, og som derfor kun blev udført få gange om året. Fag: Historie, natur/teknologi Målgruppe: Grundskole 4. – 6. kl. Varighed: ca. 5 timer Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
Tøjvask er i dag en daglig og nem opgave; oplev hvordan det i år 1900 var et stort, langvarigt og anstrengende arbejde, og som derfor kun blev udført få gange om året. Fag: Historie Målgruppe: Grundskole 7. – 9. kl. Varighed: ca. 5 timer. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune.
’Fåret- dyret der har alt’ er omdrejningspunktet for én til to dages arbejde med uld, hvor eleverne midt i det autentiske miljø karter og spinder og plantefarver garn. Fag: Historie, håndværk og design. Målgruppe: Grundskole 3.-6. kl. Varighed: To dage á 4 – 6 timer. Kan også afvikles på én dag afhængigt af antal aktiviteter. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune. + materialeudgift afhængigt af elevantal (ca. 250 kr.)
’Fåret- dyret der har alt’ er omdrejningspunktet for én til to dages arbejde med uld, hvor eleverne midt i det autentiske miljø karter og spinder og plantefarver garn. Fag: Historie, håndværk og design. Målgruppe: Grundskole 7.-9. kl. Varighed: To dage á 4 – 6 timer. Kan også afvikles på én dag afhængigt af antal aktiviteter. Pris: 900 kr. Gratis for skoler i Rebild – og Mariagerfjord kommune. + materialeudgift afhængigt af elevantal (ca. 250 kr.)

Tilbage til Læring