The Viking ship (engelsk)

DKK 149,00

Den engelsksprogede bog The Viking Ship undersøger udviklingen af ​​vikingeskibene, og udover at fortælle historien om kendte fartøjer, som de spektakulære skibe fra skibsbegravelser i Gokstad og Oseberg i det sydlige Norge, fortæller bogen også om blandt andet det bevarede Roskilde 6-skib fra Danmark. Det måler over 37 meter og er det længste vikingeskib, der nogensinde er opdaget.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vikingeskibet er noget af de mest ikoniske, vi kender fa vikingetiden – ikke bare som et skib i sig selv, men også som motiv på eksempelvis datidens mønter og smykker. Og det er måske ikke uden grund, at vikingeskibet er blevet så stærkt et symbol på vikingerne, for de kunne vha. skibene styre havet – de berømte skibe gjorde det muligt at tage på togt med både udforskning, kolonisering og plyndringer som resultat.

Denne bog undersøger udviklingen af ​​vikingeskibene, og udover at fortælle historien om kendte fartøjer, som de spektakulære skibe fra skibsbegravelser i Gokstad og Oseberg i det sydlige Norge, fortæller bogen også om blandt andet det bevarede Roskilde 6-skib fra Danmark. Det måler over 37 meter og er det længste vikingeskib, der nogensinde er opdaget.

Engelsksproget, 96 sider. Udgivet af The British Museum.

Forfatter: Gareth Williams

Du kunne også være interesseret i...