Lokalhistorisk kalender Aalborg 2022

DKK 80,00

Den lokalhistoriske kalender for 2022 viser billeder med temaet Gang i Gaden. Blandt de udvalgte fotos findes for eksempel skøjtebanen i Skovdalen omkring år 1920, en festlig aften på Roxy, Pinsemarked på Gammeltorv i 1969 samt markedsdage på Nytorv. På forsiden ses Jomfru Ane Gade i begyndelsen af 1970’erne – dengang biler stadigvæk var tilladt i gaden.

Udgivet af Aalborg Stadsarkiv.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Den lokalhistoriske kalender for 2022 viser billeder med temaet Gang i Gaden. Anledningen er, at efterpandemien så småt er overstået, er samfundet lukket op igen. Alle kan mødes, både på gader, stræder og markeder, og det er muligt at bevæge sig ud i nattelivet igen. Handelslivet er atter i gang, og folk kan på almindeligvis mødes til festlige sammenkomster. Kalenderen rummer bilelder med amnge mennesker på for at understrege, at vi nu kan samles igen på kryds og tværs og i mange anledninger.

Blandt de udvalgte fotos findes for eksempel skøjtebanen i Skovdalen omkring år 1920, en festlig aften på Roxy, Pinsemarked på Gammeltorv i 1969 samt markedsdage på Nytorv. På forsiden ses Jomfru Ane Gade i begyndelsen af 1970’erne – dengang biler stadigvæk var tilladt i gaden.

Udgivet af Aalborg Stadsarkiv.

Du kunne også være interesseret i...