Praktisk info vedr. besøg i REGAN Vest

Koldkrigsmuseet REGAN Vest åbner for offentligheden 13. februar 2023. Foruden selve bunkeranlægget består museet af en nyopført udstillingsbygning samt maskinmesterboligen, der er indrettet som et hjem anno 1980.

I første omgang er det ikke muligt at købe en almindelig entrébillet ved ankomst til museet. Ønsker du at besøge museet, skal du derfor på forhånd købe billet online til en rundvisning i selve bunkeranlægget. Denne billet giver også adgang til udstillingsbygning og maskinmesterbolig.

Museet er åbent alle ugens dage. Første bunkerrundvisning begynder kl. 10, og den sidste kl. 16.30. En rundvisning varer ca. 1,5 time.

Grupper

Ønsker du at købe billetter til mere end otte personer, kan du sende en forespørgsel til museet via denne kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst mulig.

Tilgængelighed

Velkomstbygningen med café, shop og udstilling har gode forhold for gangbesværede, og der er handicaptoilet.

Bunkeranlægget har mange trapper og små korridorer, og derfor ikke indrettet til kørestol, rollator eller servicehunde. Rundvisningen er 2 km lang og varer 1,5 time uden mulighed for at hvile undervejs.

Maskinmesterboligen samt stierne i terrænet er ikke tilgængelige for kørestol og rollator.

Servicehunde er tilladt alle steder undtaget i bunkeranlægget.

Busser

Kommer man via hovedvej 180 og kører ind på Røde Møllevej, er der en maxhøjde på 3.90 meter ved viadukten under hovedvejen. Er bussen højere, anbefales det at køre via Oplev.

Aflevering og afhentning af gæster er mulig på museets parkeringsplads. Bussen kan ikke parkere fast ved museet. Vi anbefaler parkering ved RebildPorten ca. 2 km fra museet.

Skoler

Skoleklasser kan booke gratis billetter til udstillingen i velkomstbygningen (Giver ikke adgang til bunkeren). Kontakt os via denne kontaktformular. Efter sommerferien 2023 åbner et læringscenter, hvor skoler kan booke et læringsforløb. Booking hertil åbner i foråret 2023.

Mere info

Du kan med fordel tilmelde dig museets nyhedsbrev, hvor vi løbende fortæller om arbejdet med at åbne det nye museum. Du kan tilmelde dig her. www.nordjyskemuseer.dk/nyhedsbrev

Du er også meget velkommen til at følge den officielle facebookside, som du finder her:
www.facebook.com/KoldkrigsmuseetREGANVest

Se også ofte stillede spørgsmål

Vi glæder os til at byde dig velkommen på det nye museum.