Caféansvarlig til Koldkrigsmuseet REGAN Vest

Nordjyske Museer søger en ny medarbejder, som får ansvaret for museumscaféen, der er en del af velkomstbygningen på det nye Koldskrigsmuseet REGAN Vest. Cafédriften sker i samarbejde med eksterne leverandører, der fremstiller og leverer maden til caféen. Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. januar 2023.

Koldkrigsmuseet REGAN Vest bliver fra 2023 Nordjyllands nye topattraktion med årligt ca. 50.000 gæster, der på nettet booker deres billet til guidede rundvisninger i bunkeren og måltider i caféen.

Når museumsgæsten ankommer til REGAN Vest, er det dig, som er ansvarlig for, at gæsten får en god caféoplevelse, og at den bagvedliggende logistik er på plads. Caféen er en del af butiksøen, som er samlingspunktet for gæstens oplevelser i Koldkrigsmuseet REGAN Vest. Her er du med til at servicere gæsterne med alt det praktiske.

Vi søger en person, der:

• har erfaring med caféarbejde
  • udover dansk taler godt engelsk og gerne har kendskab til andre sprog (tysk)
  • er daglig bruger af IT-systemer, som minimum Office-pakken
  • kan betjene vagtplanlægnings-, bookingsystemer og kasseapparater
  • kan lide at indgå i kundens gode oplevelse på museet samt betjene og yde kunden god service
  • har fokus på mersalg og sortiment

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Koldkrigsmuseet REGAN Vests øvrige frontpersonale i butik- og café, med hvem du på lige fod deler vagterne. Hertil kommer museets andre personalegrupper, som blandt andet omfatter guider, administrativ medarbejder, håndværker og museumsinspektør.

Jobbet tæller en række daglige café- og publikumsorienterede opgaver:

• Cafeens daglige fremtoning
  • Sørge for, at køkken- og caféfaciliteter i såvel velkomstbygningen som bunkeren overholder myndighedskrav til hygiejne osv.
  • Samarbejde med de firmaer, der leverer mad og drikkevarer
  • Daglig bestilling ved ekstern leverandør af mad til caféen
  • Servicering af museets gæster, herunder information samt udlevering af cafébestillinger
  • Daglige rutiner som lagerstyring, afregninger og varemodtagelse
  • Oprydning og opfyldning i café samt lager (fysisk arbejde og løft må forventes)
  • Let daglig rengøring af publikumsområder og café (kun udover det, som rengøringsfirmaet ikke klarer i den daglige rengøring)
  • Overvågning af alarmer, kameraer og kommunikation med guiderne i bunkeren via walkie-talkie
  • Indgå i redningsberedskabet for såvel udstillinger som bunkeren

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du i et vist omfang selv kan være med til at udvikle og definere hverdagen og afviklingen af de daglige opgaver. Du bliver en del af en alsidig og kreativ arbejdsplads, hvor vi interesserer os for og har en holdning til det, vi laver.

Fra din ansættelse og til Koldkrigsmuseet REGAN Vest åbner for publikum, indgår du sammen med museets øvrige personaler i opbygning og klargøring af museet for publikum. I denne periode skal du også deltage i et førstehjælps- og sikkerhedskursus.

Koldkrigsmuseet REGAN Vest åbner i februar 2023, og det forventes herefter åbent alle ugens dage. Arbejdstiden placeres primært i ugens hverdage, men weekendvagter og aftenarbejde må påregnes.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er på fuld tid, 37 timer ugentligt, løn- og ansættelsesvilkår efter gældende kommunal overenskomst. Stillingen ønskes besat 1. januar 2023.

Du er ansat ved Nordjyske Museer, men din daglige arbejdsplads bliver Koldkrigsmuseet REGAN Vest, Røde Møllevej 22, 9520 Skørping.

Ansøgning

Vi skal have din motiverede ansøgning på maksimalt én side og CV – samt evt. relevante bilag – senest søndag 16. oktober 2022. Samtaler gennemføres medio november.

Du kan søge jobbet her ved at uploade ansøgning samt CV.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og i henhold til gældende GDPR-forordninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Pernille Elvej Madsen tlf. 2519 7415 eller butikschef Vibeke Hvass Mølbak på tlf. 2519 7420.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg jobbet

Om os

Nordjyske Museer er et statsanerkendt museum med 13 udstillingssteder dertil yderligere adresser. Arbejdspladsen har cirka 60 fastansatte medarbejdere samt en del sæsonmedarbejdere og projektansatte. Vi omsætter årligt for ca. 45 mio. kr. Heraf er omtrent halvdelen tilskud fra kommuner og stat.

Vores kerneværdier

På Nordjyske Museer giver vi historien liv.

Med udgangspunkt i de autentiske steder, genstande og fortællinger formidler vi vores fælles fortid – både den nære og den, der kigger ud i verden.

Vi skaber indblik og udsyn for vores gæster, så vores forskning bliver nærværende, og formidlingen bliver identitetsskabende.

Vi møder vores gæster i øjenhøjde, og vi har fokus på at give dem og vores mange samarbejdspartnere den bedst mulige service – både på museerne og i det digitale møde.