Efterårsferien 2023

I efterårsferien er Vikingegården ved Fyrkat fyldt med liv og ægte vikingestemning. Her kan børn og voksne i alle aldre møde vikinger fra nær og fjern og opleve livet på godt og ondt, som det så ud for mere end tusind år siden, da vikingerne levede. I løbet af ferien er der aktiviteter for hele familien – blandt andet bueskydning. Der er rundvisning på borgområdet hver dag kl. 11 og kl. 14.
Onsdag, torsdag og fredag i efterårsferien (18.-20. oktober) kan børn lege forskellige i vikingelege på Vikingemuseet Lindholm Høje – fx Gå til Island efter sild, Kast med knogler, Stik Odins øje ud og Thors hammer. Det foregår udenfor. Indenfor er der runejagt, hvor du kan hjælpe vikingen Embla, der skal besøge vølven.
I hverdagene i efterårsferien byder museet i Boldrup på bedsteforældredage med sjove aktiviteter på lejrpladsen. Du kan blandt andet bage pandekager over bål eller lave træsnemænd. Og så kan du naturligvis hjælpe med at fodre museets mange dyr.
Lørdag 21. oktober kan du presse den lækreste æblemost med dine egne æbler hjemmefra. Tag hele familien med og slut det hårde pressearbejde med at smage den lækreste æblekage.